Budapesti diáksport nap

Üdvözöljük,

a Budapesti Diáksport Szövetség ezúton is megköszönni a 2015/2016-os tanévben megrendezett budapesti diákolimpiai versenyeken való részvételükért. Elkötelezett célunk a budapesti diákok sportolási lehetőségeinek és körülményeinek folyamatos fejlesztése, ezért igyekszünk erre minden módot megragadni. A diákolimpiai versenyek a minden igényt kielégítő rendezési, szervezési feladatok mellett akkor érhetik el a megfelelő eredményt, ha azon minél több diák vesz részt és minél színvonalasabb versenyek kerülnek megrendezésre. Túl azon, hogy a célok eléréséhez a testnevelők felkészítő tevékenységére, és a tanulók elhivatottságára van szükség, a felkészítés és a versenyzés minőségileg akkor javulhat, ha ahhoz megfelelő sporteszközök is rendelkezésre állnak.

Ennek egyik példája a Rosco Sport-tal való együttműködés keretében megvalósuló sportszer/sporteszköz támogatás. Célunk a 2015/16. tanévi diákolimpiai versenyeken eredményesen szereplő iskolák 2016/17-es tanévben történő színvonalas felkészülésének, a diákolimpiai versenyben történő eredményes és széles körű részvétel lehetőségének megteremtése. Reméljük, hogy az így beszerzett eszközökkel is hozzájárulunk ahhoz, hogy tanulóik minél nagyobb számban válasszák szabadidős tevékenységüknek a sportolást. Bízunk abban, hogy az BDSZ jövőbeni versenyein és rendezvényein egyre nagyobb számban képviselik tanulóik és pedagógusaik intézményüket.


A voucher használata

A voucher felhasználása regisztrációhoz kötött. A regisztráció után rendelhet a webshopból és érvényesítheti voucherét.

1.) A támogatás keretében elérhető termékeket a bal oldali menü legalsó pontjában találja (ISKOLÁKNAK)

2.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt sportszereket.

3.) Amelyik terméknél igénybe venné a vouchert, ott a megjegyzéshez írja be a voucher kódját.
A vouchert az azon szereplő megadott értékig használhatja fel, amennyiben e fölötti összegben rendel, a különbözetet ki kell fizetnie. Kevesebb érték esetén a voucher fel nem használt része nem vész el, hanem az későbbi rendelésénél érvényesíthető.

A voucher felhasználása során a Rosco Sport készséggel áll a rendelkezésére.

Az ügyintéző neve és elérhetősége:
Botkó Anett
e-mail: botko.anett@rosco.hu